våra stugor

En oas i fjällvärlden

Bo hos oss!

Vår lilla stugby består av en 6-bäddsstuga och två 4-bäddsstugor. Stugorna ligger i närheten av Fik & Butik där ni även hittar skidleden som tar er ner till Bydalsfjällens liftsystem. Föredrar ni istället att fjällvandra eller ta turskidorna så är detta en bra utgångspunkt till leden som tar er upp på kalfjället. 

Våra stugor är något äldre och mindre, mysiga och utrustade med det du behöver. Många gäster återkommer år efter år tack vare den mysiga miljön, direkta närheten till naturen och äkta fjällstugekänslan. 

Boka din vistelse hos oss och upplev den bästa sidan av fjällen medan du njuter av våra natursköna och skidvänliga omgivningar!

utsikt över våra stugor

Herrgår'n

Herrgår’n är en stuga med 6 bäddar. En våningssäng i ett rum där nederslafen är 120 cm. Två våningssängar i en sovalkov med draperi mot allrummet. Kök med ugn, spis, kyl/frys, kaffebryggare och microvågsugn, finns ej diskmaskin. Badrum med dusch/WC. Finns också matplats och en soffhörna med en TV (antenn). Hall med torkskåp och plats för ytterkläder.

Mellanstugan och Nedersta stugan

Mellanstugan och nedersta stugan har 4 bäddar. Ett litet rum med en våningssäng, och en våningssäng i en sovalkov med draperi mot allrummet där underslafen är 120 cm bred. Badrum med dusch/WC. Kök med spis, ugn och liten diskmaskin, microvågsugn, kaffebryggare och kyl/frys. I allrummet finns braskamin, matbord, liten platsbyggd kökssoffa, TV (antenn). Hall med torkskåp. 

Mer info...

Våra stugor är rökfria. Hundar är välkomna, dock inte katter eller andra husdjur. 

Städning går att boka till en kostnad av 950 kr (måste förbokas).

Sängkläder/handduk går att hyra för 200 kr/set (måste förbokas). 

Tillträde till stugan sker efter kl 15:00, hör av er om ni vill komma tidigare så ser vi ifall det går att lösa. Utcheckning senast kl 11:00 på avresedagen. 

För frågor, priser eller bokning skicka ett mail här. 

Utsikt från stugknuten mot restaurangen